Προϊόντα

VIGILAX EXPRESS (ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕΪΝΗ ΣΕ ΔΙΣΚΙΑ-ΖΕΛΕΔΑΚΙΑ) 10 Gel-Tabs (VOG0869)

H VioGenesis σχεδίασε και σας προσφέρει το Vigilax, πανίσχυρα ζελεδάκια καφεΐνης και φυτικών εκχυλισμάτων που θα είναι ο σίγουρος σύμμαχός σας, στιβαρός, αποτελεσματικός, άμεσος και κυρίως χωρίς καμμία παρενέργεια (εφόσον φυσικά τηρηθούν οι συνιστώμενες δοσολογίες)

  • ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΗ ΔΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΟΤΑΝ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ
  • ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΣΤΕ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ
  • ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ
  • ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ

 

VIGILAX...ΑΠΛΑ ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΑΣ

 

TA ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΦΕΪΝΗ

→ Bacopa monnieri (Brahmi)
Ολόκληρο το φυτό αναφέρεται ότι βελτιώνει τη νόηση, την σκέψη, την εγρήγορση και τη συγκέντρωση.
Κλινική έρευνα έδειξε ότι είναι αγχολυτικός παράγοντας με προσαρμογόνο δράση. Παρέχει αντιοξειδωτική προστασία για τα κρίσιμα κέντρα μνήμης και βοηθά στη μείωση των επιπτώσεων του στρες στον εγκέφαλο.
Ευνοεί την αποθήκευση και διατήρηση στη μνήμη νέων πληροφοριών. Οι κύριες δραστικές ουσίες του βοτάνου παίζουν προστατευτικό ρόλο στις συναπτικές λειτουργίες των νεύρων στον ιππόκαμπο, που είναι η έδρα της μνήμης. Η συνεργία του με την καφεΐνη είναι ιδανική καθώς συντελεί στην καλύτερη υπό ένταση πνευματική απόδοση.

 

→ Πράσινος καφές
Αποδίδει και αυτός στο σκεύασμα ποσότητες καφεΐνης, ωστόσο δίνει επίσης μικρή ποσότητα χλωρογενικού οξέος – ουσία που καταστρέφεται όταν καβουρδίζουμε τους κόκκους του καφέ –  που είναι πολύ καλό αντιοξειδωτικό και προστατευτικό των αγγείων, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι πολλές μελέτες έχουν καταδείξει ότι το χλωρογενικό οξύ μπορεί και να δράσει αποτρεπτικά σε απότομες διακυμάνσεις της αρτηριακής πίεσης.
ΠΗΓΗ: http://www.webmd.com/

 

→ Πράσινο τσάι
Το πράσινο τσάι συνεισφέρει φυσικά στην απόδοση καφεΐνης, προκαλεί όπως ο καφές αύξηση της εγρήγορσης, της ενέργειας και της ετοιμότητας, αλλά παράλληλα παρέχει και μια άλλη ουσία σημαντική για τον οργανισμό, την επιγαλλοκατεχίνη. Η επιγαλλοκατεχίνη βελτιώνει τη χρήση της ινσουλίνης στο σώμα για την αποτροπή αύξησης των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, που μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση και γρήγορη πτώση της ενέργειας αλλά και σε ευερεθιστότητα.

 

→ Κουερσετίνη
H κουερσετίνη χρησιμοποιείται συχνά για το σύνδρομο της χρόνιας κόπωσης και από αθλητές για αύξηση της αντοχής και βελτίωση της απόδοσης. Επίσης διαθέτει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

 

 

TA ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΟΥΝ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΟΣΗΣ ΚΑΦΕΪΝΗΣ

Η επιστημονική μας ομάδα, με βαθιά γνώση του τρόπου δράσης των τροφών στο σώμα μας, σχεδίασε αυτό το προϊόν για να σας βοηθήσει να επιτύχετε υψηλά επίπεδα ενέργειας και αντοχής, όταν και όποτε τα χρειάζεστε.
Ωστόσο, και επειδή πάντα ό,τι κάνουμε το κάνουμε με ευθύνη και συνέπεια, και με δεδόμενο ότι η υψηλή κατανάλωση καφεΐνης πιθανόν να δημιουργήσει μικρές παρενέργειες, φροντίσαμε να εμπλουτίσουμε τη φόρμουλα με συμπυκνωμένες τροφές που εξυπηρετούν τους παρακάτω βασικούς στόχους:

Βοηθούν το σώμα να αναπληρώσει τα υγρά και τους ηλεκτρολύτες που χάνονται με την εφίδρωση και επειδή λόγω της καφείνης παρατηρείται ελαφρά αυξημένη διούρηση.
ΣΠΑΝΑΚΙ ⇒ πλούσια πηγή καλίου, μαγγανίου και μαγνησίου (ηλεκτρολύτες). Οι θαυματουργές ιδιότητες του σπανακιού ωφελούν και ρυθμίζουν την αρτηριακή πίεση, οξυγονώνουν τον οργανισμό, ενώ συντελούν στην ομαλή λειτουργία του εντέρου.
ΣΤΑΦΥΛΙ, ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΝΤΟΜΑΤΑ ⇒ σαν εξαιρετικές πηγές καλίου και φυσικής εσωτερικής ενυδάτωσης.
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ, ΡΙΓΑΝΗ ⇒ ως διουρητικά βότανα.

 

► Προστατεύουν το έντερο από πιθανή εμφάνιση δυσκοιλιότητας δίνοντας πρεβιοτικά αλλά και φυτικές ίνες
Η ΙΝΟΥΛΙΝΗ ⇒ Η ινουλίνη είναι διαλυτή φυτική ίνα. Ανήκει στους πολυσακχαρίτες και συγκεκριμένα σε μια ομάδα ουσιών γνωστών ως φρουκτάνες. Η ινουλίνη ως πρεβιοτικό αποτελεί την «τροφή» των προβιοτικών («καλών» βακτηριδίων). Βοηθά το πεπτικό σύστημα του οργανισμού να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και συμβάλλει στην αναπαραγωγή των φιλικών βακτηρίων. Οι φυτικές ίνες βοηθούν να παραμένουν μαλακά τα κόπρανα και να είναι τακτικές οι κενώσεις. Η πρόσληψη φυτικών ινών με τη διατροφή σας βελτιώνει και προλαμβάνει την εμφάνιση ή επιδείνωση της δυσκοιλιότητας.
ΜΑΝΓΚΟΣΤΙΝ ⇒ Το μανγκοστίν (mangosteen) είναι ένα εξωτικό φρούτο που βοηθά στην εντερική υγεία.
ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ
ΑΡΩΝΙΑ ⇒ Τα μούρα αρώνια (Black chokeberry) είναι αντιοξειδωτικά και προάγουν την εντερική υγεία.
ΚΕΡΑΣΙΑ ⇒ Όταν τρώμε κεράσια, γίνεται μεγαλύτερη παραγωγή και έκκριση πεπτικών ουσιών, οι οποίες είναι ευεργετικές για τη σωστή λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος. Τα κεράσια βοηθούν στην αντιμετώπιση της δυσκοιλιότητας αφού περιέχουν μεγάλες ποσότητες οργανικών οξέων και φυτικών ινών.

 

► Προστατεύουν την καρδιά και τα αγγεία από αύξηση της αρτηριακής πίεσης και αύξηση του καρδιακού ρυθμού που θα μπορούσαν να εμφανιστούν σε άτομα με προδιάθεση, αν καταναλώνουν μεγάλη ποσότητα καφεΐνης
ΚΟΛΟΚΥΘΑ ⇒ πλούσια πηγή καροτενοειδών που αποτρέπουν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα
ΣΑΜΠΟΥΚΟΣ, ΜΥΡΤΙΛΟ, ΜΑΥΡΟ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΛΟ, ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ, ΣΜΕΟΥΡΑ ⇒ ένας συνδιασμός μούρων πλούσιων σε φυτοχημικά συστατικά που προστατεύουν από διάφορες μορφές καρκίνου, καρδιαγγειακά νοσήματα, προφυλάσσουν την υγεία του εντέρου και ενισχύουν τις λειτουργίες του εγκεφάλου. Ειδικότερα οι ανθοκυανίνες παρουσιάζουν αντιφλεγμονώδη και αγγειοπροστατευτική δράση. Τα μούρα είναι πλούσιες πηγές σιδήρου, ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, καλίου και σεληνίου, εφοδιάζουν δηλαδή το σώμα με ηλεκτρολύτες.

 

► Βοηθούν τη διατήρηση της αλκαλικότητας του αίματος, δεδομένου ότι η καφεΐνη και ο πράσινος καφές ανεβάζουν την οξύτητα
ΛΕΜΟΝΙ, ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ
ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΦΥΤΡΑ ΜΠΡΟΚΟΛΟΥ
ΣΤΑΦΥΛΙΑ, ΛΑΧΑΝΟ, ΜΗΛΑ, ΣΜΕΟΥΡΑ, ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΑ, ΚΟΛΟΚΥΘΑ, ΚΑΡΟΤΑ, ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ΣΚΟΡΔΟ, ΣΠΑΝΑΚΙ, ΛΑΧΑΝΟ, ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΧΑΝΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ, ΚΑΝΕΛΑ, ΝΤΟΜΑΤΑ

 

Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Πληροφόρησης για τα Τρόφιμα (EUFIC) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει πληροφορίες βασισμένες σε επιστημονικά δεδομένα σχετικά με την ασφάλεια και την ποιότητα τροφίμων και την υγεία και τη διατροφή στα μέσα ενημέρωσης, τους επαγγελματίες υγείας και διατροφής, τους εκπαιδευτικούς και τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης, με τρόπο τέτοιο ώστε να μπορούν να καταλάβουν οι καταναλωτές.

 

ΚΑΦΕΪΝΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

Μεταβολισμός της καφεΐνης
Η καφεΐνη φθάνει στην κυκλοφορία του αίματος μέσα σε 30-45 λεπτά από την κατάποση. Διανέμεται στη συνέχεια σε όλο το νερό του σώματος και αργότερα μεταβολίζεται και εκκρίνεται μέσω των ούρων. Ο μέσος χρόνος ημιζωής της καφεΐνης στο σώμα είναι 4 ώρες (οι εκτιμήσεις ποικίλλουν μεταξύ 2-10 ωρών).
Η δυνατότητα της καφεΐνης να ενισχύει την επαγρύπνηση και τη συνεχή προσοχή έχει τεκμηριωθεί καλά, και ο αρχικός τρόπος δράσης της ως διεγερτικού του κεντρικού νευρικού συστήματος οφείλεται στη δράση της ως ανταγωνιστή της αδενοσίνης. Η αδενοσίνη είναι μια φυσική χημική ουσία του σώματος που ενεργεί ως αγγελιοφόρος στη ρύθμιση της δραστηριότητας του εγκεφάλου και στον έλεγχο των καταστάσεων διέγερσης και ύπνου (είναι ένα «σήμα κούρασης»). Η καφεΐνη εμποδίζει συγκεκριμένους υποδοχείς της αδενοσίνης στο νευρικό ιστό, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, διατηρώντας κατά συνέπεια την κατάσταση της διέγερσης. Με αυτόν τον μηχανισμό η καφεΐνη μπορεί να ενισχύσει την ικανότητα για διανοητική και σωματική προσπάθεια προτού προκύψει η κούραση. Η δέσμευση των υποδοχέων της αδενοσίνης μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνη για τη συστολή των αιμοφόρων αγγείων, που ανακουφίζει από την πίεση των ημικρανιών και των πονοκεφάλων και εξηγεί γιατί η καφεΐνη είναι συστατικό πολλών αναλγητικών χαπιών (1,2).

Καφεΐνη και υγεία
Μέτριες προσλήψεις καφεΐνης (μέχρι 300 mg, ή αντίστοιχα 3 φλιτζάνια καφέ) συνήθως δεν προκαλούν ανησυχίες σχετικά με την υγεία, υπό την προϋπόθεση ότι οι άλλες συνήθειες του τρόπου ζωής (διατροφή, κατανάλωση οινοπνεύματος, κάπνισμα και άσκηση) είναι υγιεινές.

Καρδιαγγειακή νόσος
Για αρκετές δεκαετίες, η καφεΐνη ήταν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τις έρευνες αναφορικά με τις καρδιαγγειακές παθήσεις, επειδή συνδεόταν πιθανώς με αλλαγές στα λιπίδια του αίματος, με την πίεση του αίματος, με την αρρυθμία και άλλες βλάβες των καρδιακών λειτουργιών. Αν και η μέτρια κατανάλωση καφεΐνης, απουσία κάποιου ιατρικού προβλήματος, συνήθως δεν συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιακών παθήσεων, είναι δύσκολο να αποκλειστεί οποιαδήποτε σχέση για τη βαριά κατανάλωσή της. Η υψηλή κατανάλωση καφεΐνης συνδέεται συνήθως με την υψηλή κατανάλωση καφέ, η οποία συνδέεται συχνά με άλλους παράγοντες που επηρεάζουν την πιθανότητα για καρδιαγγειακή νόσο – αυτοί οι παράγοντες, για παράδειγμα, περιλαμβάνουν το κάπνισμα, τη σωματική αδράνεια, την κατανάλωση κορεσμένων λιπών ή την κατάχρηση αλκοόλ.

Πίεση αίματος
Αν και η κατανάλωση καφεΐνης έχει θεωρηθεί κατά τη διάρκεια αρκετών δεκαετιών ότι αυξάνει την πίεση του αίματος, πιο πρόσφατες κλινικές και εργαστηριακές μελέτες αποτυγχάνουν να καταδείξουν ότι τα συνήθη επίπεδα κατανάλωσης έχουν κάποια επίδραση. Παρά τις αποκλίσεις των αποτελεσμάτων, αντιδράσεις αυξημένης πίεσης αίματος έχουν αναφερθεί συχνότερα σε άτομα μη συνηθισμένα στην καφεΐνη, σε νεότερα άτομα και μετά από πολύ υψηλές προσλήψεις (3).

Χοληστερόλη αίματος
Οι μελέτες, κυρίως από τις χώρες της Σκανδιναβίας, έχουν δείξει ότι  ο καφές μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της ολικής χοληστερόλης  και της LDL (κακή χοληστερόλη), γνωστοί παράγοντες κινδύνου για τις καρδιακές παθήσεις. Αυτή η επίδραση φαίνεται να περιορίζεται στον βρασμένο, όχι φιλτραρισμένο, καφέ (ο φιλτραρισμένος, ο διηθημένος ή ο στιγμιαίος καφές δεν αυξάνουν τη χοληστερόλη αίματος) και να μη συνδέεται με την καφεΐνη. Αυτή η επίδραση φαίνεται να προκαλείται από κάποια συστατικά του καφέ, καλούμενα ως διτερπένια, που υπάρχουν σε υψηλότερες ποσότητες σε κάποιες ποικιλίες κόκκων καφέ, αλλά αφαιρούνται με το φιλτράρισμα.

Στεφανιαία νόσος
Τα στοιχεία για τη σύνδεση μεταξύ της μακροπρόθεσμης τακτικής κατανάλωσης καφέ και του κινδύνου για στεφανιαία νόσο δεν δείχνουν αυξημένο κίνδυνο από τη μέτρια κατανάλωση καφέ. Μια μεγάλη προοπτική μελέτη πληθυσμού που δημοσιεύτηκε το 2006 (4), η οποία παρακολούθησε περισσότερους από 120.000 Αμερικανούς από 14 έως 20 χρονών, απέτυχε να παρέχει οποιαδήποτε στοιχεία ότι ο καφές ή η συνολική πρόσληψη καφεΐνης αυξάνει τον κίνδυνο για στεφανιαία νόσο, ακόμη και μεταξύ των βαρέων καταναλωτών (κατανάλωση υψηλότερη ή ίση με 6 φλιτζάνια/ημέρα). Ωστόσο, δύο πρόσφατες μελέτες δείχνουν ότι η πρόσληψη καφέ μπορεί να προκαλέσει μη μοιραίο έμφραγμα του μυοκαρδίου σε ορισμένα άτομα: περιστασιακοί καταναλωτές μικρών ποσοτήτων καφέ (λιγότερο ή ίσο με 1 φλιτζάνι/ημέρα), άτομα που έχουν τρεις ή περισσότερους παράγοντες κινδύνου για στεφανιαία νόσο και άτομα με αργό μεταβολισμό της καφεΐνης. Διάφορες μελέτες δείχνουν ότι αυτοί που καταναλώνουν μέτριες ποσότητες καφέ έχουν χαμηλότερο κίνδυνο στεφανιαίων καρδιακών παθήσεων, γεγονός που μπορεί να οφείλεται στα αντιοξειδωτικά συστατικά του καφέ (5). Δεν υπάρχει καμμία αποδεδειγμένη συσχέτιση μεταξύ της καφεΐνης και της αρρυθμίας, μιας κατάστασης όπου η καρδιά κτυπά ακανόνιστα και συχνά πολύ γρήγορα.

Καρκίνος
Δεν υπάρχουν στοιχεία ότι η πρόσληψη καφεΐνης είναι παράγοντας κινδύνου για την ανάπτυξη καρκίνου σε ανθρώπους, και αυτή η άποψη υποστηρίζεται από την Παγκόσμια Αντικαρκινική Εταιρεία, η οποία, σε μια πλήρη αναθεώρηση\ή της, δήλωσε ότι: «τα περισσότερα στοιχεία προτείνουν ότι η συχνή κατανάλωση καφέ ή/και τσαγιού δεν έχει καμία σημαντική σχέση με τον κίνδυνο καρκίνου σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος». Αντιθέτως, πρόσφατη έρευνα προτείνει ότι η κατανάλωση καφέ μπορεί να είναι προστατευτική ενάντια στην ανάπτυξη ορισμένων καρκίνων, όπως του παχέος εντέρου και του ήπατος, αλλά αυτό είναι ακόμα υπό έρευνα.

Άλλα πιθανά οφέλη για την υγεία
Υπάρχουν επίσης αυξανόμενα πρόσφατα στοιχεία ότι η κατανάλωση καφέ μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση των γνωσιακών λειτουργιών κατά τη γήρανση. Αυτά τα μακροπρόθεσμα οφέλη μπορεί να συνδέονται με την καφεΐνη και τα φλαβονοειδή του καφέ, τα οποία και τα δύο είναι αντιοξειδωτικά, αλλά κάτι τέτοιο θα πρέπει να επιβεβαιωθεί.
 
1.    Higdon J. et al (2006). Coffee and health: a review of recent human research. Critical Reviews in Food Science and Nutrition 46(2):101-23
2.    Fredholm B. et al (1999). Actions of caffeine in the brain with special reference to factors that contribute to its widespread use. Pharmalogical Review 51,1:83-133
3.    Myers M.G. (2004). Effect of Caffeine on Blood Pressure Beyond the Laboratory. Hypertension 43:724-5
4.    López-García L. et al (2006). Coffee Consumption and Coronary Heart Disease in Men and Women: A Prospective Cohort Study. Circulation 113:2045-53
5.    Cornelis M.C. and El-Sohemy A. (2007). Coffee, caffeine and coronary heart disease. Current Opinion in Lipidology 18(1):13-9

 

 

 Διατροφικά στοιχεία  Ανά δισκίο  Ανά 100g
 Ενέργεια

 14,9 kJ

 3,6 kcal

 931 kJ

 224 kcal

 Λιπαρά

 εκ των οποίων κορεσμένα

 0,05 g

 0,03 g

 3,0 g

 1,8 g

 Υδατάνθρακας

 εκ των οποίων σάκχαρα

 0,03 g

 0,02 g

 1,8 g

 1,2 g

 Πρωτεΐνη  0,19 g  12,0 g
 Νάτριο  < 0,01 g  < 0,01 g

 

Συστατικά: γλυκερίνη, ζελατίνη, καφεΐνη, ινουλίνη, εκχύλισμα μπράχμι, λεκιθίνη σόγιας, μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων (καρότο, κολοκύθα, σαπμούκος, σταφύλι, αρόνια, ιβίσκος, κεράσι, μήλο, μύρτιλο, μαύρο φραγκοστάφυλο, λεμόνι, πράσινος καφές, φύτρα μπρόκολου, πράσινο τσάι, κρεμμύδι, ασερόλα, ντομάτα, μπρόκολο, ακάι, κουρκουμάς, σκόρδο, βασιλικός, ρίγανη, κανέλα, μανγκοστίν, μπλέ μούρο, βατόμουρο, σμέουρο, σπανάκι, λάχανο, κόκκινο λάχανο), κουερσετίνη, άρωμα, μενθόλη, γλυκαντικά (σουκραλόζη, ακεσουλφαμικό κάλιο, σακχαρίνη νατρίου) αρώματα

Συνιστώμενη δοσολογία: Ανάλογα με τις ανάγκες καταναλώστε ½ ή ολόκληρο δισκίο-ζελεδάκι (έως 2 δισκία-ζελεδάκια ημερησίως).

 

Σημειώσεις: Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης – Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας – Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου – Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας – να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Τηλέφωνο Κέντρου Δηλητηριάσεων: 2107793777

Έχουμε προσεκτικά επιλέξει και σχεδιάσει κάθε ένα προϊόν χωριστά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, να είναι αποτελεσματικό, εγγυημένης ποιότητας και προσιτό.

Follow Us