Προϊόντα

ALKASIN TRINKPULVER (ΠΟΣΙΜΗ ΑΛΚΑΛΙΚΗ ΣΚΟΝΗ) 195g (VOG4614)

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΛΚΑΛΙΚΟ

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ?

 

Alka PH Scale

Όλοι οι σύγχρονοι ερευνητές επιμένουν και έχουν αποδείξει ότι όσο πιο όξινο είναι το σώμα μας τόσο:
1. Αδύναμο και αναποτελεσματικό είναι το ανοσοποιητικό μας σύστημα
2. Ευνοείται η ανάπτυξη νεοπλασματικών φαινομένων, καρκίνου και μολύνσεων
3. Επιταχύνεται η ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων, ευνοούνται οι μεταστάσεις
4. Ευνοείται η ανάπτυξη μυκήτων και βακτηρίων
5. Εντείνονται οι φλεγμονές
6. Παρατηρούνται έντονες κατακρατήσεις υγρών, οιδήματα
7. Αυξάνουμε το σωματικό μας βάρος και δεν μπορούμε να χάσουμε κιλά
8. Εντείνεται το αίσθημα κόπωσης

Ενώ όσο πιο αλκαλικό είναι το σώμα μας:
1. Μειώνεται η ένταση και εμφάνιση μυοσκελετικών προβλημάτων (αυχενικό σύνδρομο, μυαλγία, κράμπες κ.λπ.). Βελτιώνεται επίσης σημαντικά η εικόνα των ρευματικών παθήσεων.
2. Γίνεται αποτελεσματική αντιμετώπιση των πεπτικών προβλημάτων (γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, δυσπεψία)
3. Ευνοείται η ρύθμιση νευρικών διαταραχών (αϋπνία, ευερεθιστότητα)
4. Βελτιώνεται η εικόνα των κυκλοφορικών διαταραχών (ταχυκαρδία, υπέρταση)
5. Μειώνεται ο κνησμός και οι αλλεργικές αντιδράσεις του δέρματος
6. Μειώνεται η παραγωγή και συγκέντρωση ουρικού οξέος
7. Αυξάνονται τα επίπεδα ενέργειας

PH Up Low

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΟΞΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ

Με κάθε τρόφιμο που καταναλώνουμε η διαδικασία της πέψης και του μεταβολισμού το μετατρέπει σε ένα είδος τέφρας η οποία είναι είτε όξινη είτε αλκαλική. Πάρα πολλά τρόφιμα – για την ακρίβεια τα περισσότερα – σχηματίζουν όξινη τέφρα, και προκαλούν «οξέωση».
Όταν μεταφέρεται οξύ, το σώμα αντιδρά με τη χρήση νερού και μετάλλων, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, νάτριο, σίδηρο για να επανακτήσει την αλκαλική ισορροπία. Εάν το σώμα δεν έχει άλλη επιλογή χρησιμοποιεί τα μέταλλα από το σώμα, συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων των οστών, για να αποκατασταθεί η αλκαλική ισορροπία. Όταν αυτό συμβαίνει, τα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται για τη διατήρηση του ελαφρώς αλκαλικού περιβάλλοντος το σώμα θα τα αντλήσει από τα δικά του αποθέματα, όπως από τα οστά ή άλλους ζωτικούς ιστούς – μειώνοντας έτσι την ικανότητά του να επισκευάσει τους ιστούς του, να λειτουργήσει αποτελεσματικά, να αποτοξινωθεί. Το αποτέλεσμα είναι να μειώνεται η αντίσταση στις παθογένειες, να εμφανίζονται σοβαρές δυσλειτουργίες, να ξεκινούν κυτταρικές αλλοιώσεις και εκφυλισμός.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΡΟΦΗΣ

Η διατροφή μας αποτελείται κυρίως από όξινα τρόφιμα, όπως η επεξεργασμένη ζάχαρη, οι τεχνητές γλυκαντικές ουσίες, τα επεξεργασμένα δημητριακά, το κρέας και τα γαλακτοκομικά, και τα μεταλλαγμένα τρόφιμα.
Οι περισσότερες από τις τροφές που καταναλώνουμε δημιουργούν στον οργανισμό μας ένα έντονα όξινο περιβάλλον, το οποίο επιβραδύνει τον μεταβολισμό και απορροφά ενέργεια με αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο επιρρεπείς στις ασθένειες.
Σε συνδυασμό με άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες (όπως η έλλειψη ανάπαυσης, το ψυχολογικό στρες, η πολυφαρμακία, το κάπνισμα), όλο και περισσότεροι άνθρωποι διαγιγνώσκονται με χρόνιες, εκφυλιστικές ασθένειες και καρκίνο.

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο οργανισμός πρέπει να εξισορροπήσει τα επίπεδα pH του αίματος σε ένα ελαφρώς αλκαλικό επίπεδο 7,4 προκειμένου να επιβιώσει και να λειτουργεί αποτελεσματικά.
 > Για να διατηρηθεί η υγεία, η διατροφή πρέπει να αποτελείται από 60% αλκαλικές τροφές και 40% όξινες τροφές.
 > Για να αποκατασταθεί η υγεία, η διατροφή πρέπει να αποτελείται από 80% αλκαλικές τροφές και 20% όξινες τροφές.

Τo ALKASIN TRINKPULVER είναι ένα πανίσχυρο μείγμα αλκαλικών τροφών που έρχεται να σας βοηθήσει αποτελεσματικά:
1. Επειδή κατανοούμε ότι είναι πολύ δύσκολο να τρέφεστε αποκλειστικά με αλκαλικές τροφές
2. Επειδή γνωρίζουμε ότι οι καθημερινές συνθήκες ζωής και εργασίας μάς σπρώχνουν σε συνήθειες κακές όπως το πρόχειρο φαγητό, το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ
3. Επειδή καταλαβαίνουμε ότι η καθημερινότητά σας είναι να είστε σε κίνηση και αυτό κάνει δύσκολο την επιλογή συγκεκριμένων και αυστηρών διαιτολογίων

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ - ΑΝΤΙΔΟΤΟ
Μέσα στην διάρκεια της ημέρας, μπορείτε να έχετε έτοιμο, και είναι εύκολο στην χρήση του, ένα ρόφημα ALKASIN TRINKPULVER. Αυτό θα μειώσει σημαντικά την οξύτητα του σώματός σας, και θα σας δώσει ευεξία.
Έτσι, αν και παρά τις προσπάθειές σας να έχετε ένα αλκαλικό διαιτολόγιο, εσείς «ξεφύγατε», ένα ποτήρι ALKASIN TRINKPULVER θα ξαναγύρει την ζυγαριά στην αλκαλικότητα…
ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΑΝ
-> Έχετε νεοπλασματικές νόσους, φλεγμονές, μολύνσεις και λοιμώξεις
->  Αν υποφέρετε από μυοσκελετικούς πόνους
->  Αν αισθάνεστε το σώμα σας βαρύ και δυσκίνητο
ένα ποτήρι ALKASIN TRINKPULVER θα σας είναι και πολύτιμο και απαραίτητο

pH ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύο από τους κύριους παράγοντες που οδηγούν σε καρκίνο είναι ένα όξινο ρΗ και η έλλειψη οξυγόνου. Η έρευνα έχει δείξει ότι οι ασθενείς με καρκίνο τελικού σταδίου έχουν οξύτητα 1000 φορές μεγαλύτερη από τα κανονικά υγιή άτομα. Χωρίς οξυγόνο και γλυκόζη παράγεται γαλακτικό οξύ. Αυτό κάνει το ρΗ του κυττάρου να μειωθεί στο 7,0. Σε πιο προχωρημένες περιπτώσεις καρκίνου, το επίπεδο του ρΗ πέφτει περαιτέρω στο 6,5.
Είναι δυνατόν να ελαχιστοποιηθεί η πιθανότητα του καρκίνου; Υπάρχουν συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν, ώστε το όξινο περιβάλλον στο μεσοκυττάριο διάστημα να μετατραπεί σε ουδέτερο, ενώ παράλληλα βοηθάει στην παροχή οξυγόνου. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα κύτταρα να τρέφονται και να μεταβολίζουν ευκολότερα και έτσι όλα τα όργανα.
ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ
- πως η διαφορά του αίματος με pH 7,30 και του αίματος με pH 7,45 είναι πάρα πολύ μεγάλη...
- όσο πιο αλκαλικό είναι το αίμα μας τόσο περισσότερο οξυγόνο έχει
- η αλκαλική δίαιτα μεγιστοποιεί τη ζωτικότητά μας δεδομένου
ότι οι ιστοί γίνονται πιο εύπλαστοι και οι φλεγμονές μειώνονται και - δυστυχώς -
υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που υποφέρουν από φλεγμονές λόγω της μη αλκαλικής δίαιτας

ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ
- αρθρίτιδα
- καρκίνος
- διαταραχές του ευερέθιστου εντέρου
- ινομυαλγία και πολλές άλλες...

Ένα όξινο περιβάλλον δεν συντηρεί και δεν υποστηρίζει τη ζωή και την καλή λειτουργία των ωφέλιμων για τον άνθρωπο οργανισμών μέσα στο σώμα του, αλλά οδηγεί στον θάνατό τους καταστρέφοντας ταυτόχρονα και υγιή κύτταρα Το τέλειο, σοφό και αποτελεσματικό αυτό σύστημα συνεργασίας βγαίνει έτσι εκτός ισορροπίας και προσελκύει βλαβερούς για τον άνθρωπο οργανισμούς όπως βακτήρια, μύκητες, ιούς κ.ά. Αυτοί οι ζωντανοί οργανισμοί αντί να παράγουν ωφέλιμες ουσίες αφήνουν απόβλητα, τα οποία είναι όξινα και ενισχύουν την ήδη υπάρχουσα οξύτητα και ανισορροπία.

Έχουμε προσεκτικά επιλέξει και σχεδιάσει κάθε ένα προϊόν χωριστά για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας, να είναι αποτελεσματικό, εγγυημένης ποιότητας και προσιτό.

Follow Us